Мастър ключ системи

Системата Мастър ключ е важно приложение за офиси, хотели и частни жилища, като осигурява удобен контрол на достъпа и спокойствие за вашите служители и клиенти. С над 15 000 изградени системи по целия свят можем да предложим решение, което да отговаря най-добре на вашите нужди. Също така предлагаме експресно обслужване за 24, 48 или 72 часа.

  • Ние можем да предложим системи от нисък, среден и висок клас разработени със свой собствен генериращ софтуер, който оптимизира всяка система, като взема предвид нейните индивидуални характеристики и изключва повтарящ се секрет на географски принцип.
  • Компанията е разработила общи профили, които гарантират производството на сложни системи Мастър ключ с над 5 000 ключалки.
  • Дългосрочното обслужване и бързата реакция са ни утвърдили като компания, която не прави компромиси по отношение на решаването на проблема на всеки клиент.
  • Всяка разработена Мастър ключ система е уникална и гъвкава, като може да отключва входната врата, катинара на гаража или пощенската кутия само с един ключ.