CLIQ

CLIQ® заключващата система съчетава патентована, висок клас механична и електронна защита.

CLIQ®  заключващата система съчетава патентована, висок клас механична и електронна защита. Тя се основава на програмируеми физически ключове с опция Bluetooth; безжични електромеханични ключалки и катинари, подходящи дори за най-агресивният климат; и мощен лесен за управление администраторски софтуер.

Системата за контрол на достъпа CLIQ® носи удобство без нужда от окабеляване: всички заключващи устройства CLIQ® са безжични. CLIQ подобрява вашето работно място и изгражда ниво на сигурност чрез гъвкави права за достъп и лесно управление на ключовете - и е лесен за администриране по всяко време и отвсякъде.

Широкия избор от механични ключалки и катинари, увеличава максимално сигурността и устойчивостта на атаки. CLIQ® технологията е криптирана и лесна за управление от потребителя.

Открийте предимствата на системата за контрол на достъпа CLIQ

Увеличете сигурността

Безжичните ключалки могат да бъдат програмирани индивидуално с ограничен във времето достъп. Постоянните или временните права на служители се предоставят бързо и лесно.

>> Научете повече

Нужен ви е само един ключ за всяка врата

Използването на различен ключ за различна ключалка остава в миналото. Един програмируем ключ CLIQ отваря не само множество ключалки, но и шкафове, входната врата или портата на вашата вила. Осигурете си спокойствие, като защитите всяка точка за достъп с CLIQ.

>> Научете повече

Проверете кой е преминавал през конкретна врата

Чрез логовете за изминали събития, може да прегледате движението на вашите служители, техническата поддръжка или вашите посетители.  Системата за контрол на достъпа CLIQ съдържа множество интуитивни опции за администриране, включително настолен софтуер, уеб мениджър и удобни за потребителя мобилни приложения.

>> Научете повече

Намалете риска при загубен ключ

Ключът клик CLIQ се захранва от батерия, като може да бъде програмиран с гъвкави права за достъп и календарни правила. Всеки изгубен ключ е лесно да се деактивира по електронен път, спестявайки ви време и пари за смяна на ключалки.

>> Научете повече

Повишете производителността

CLIQ спестява пари на вашия бизнес. Без нужда от окабеляване. Стандартната батерия във всеки програмируем ключ CLIQ издържа 30 000 цикъла (или 3 години). Подмяната на батериите е бърза и лесна - не са необходими инструменти.


>> Научете повече

Свържете се с един от нашите експерти, който ще ви помогне да:

  • Повишете нивото на сигурност и подобрете работните процеси
  • Намалете капиталовите и оперативните разходи
  • Открийте нова Възможност за възвръщаемост на инвестициите

Свържете се с нас!