CLIQ Web Manager Remote/Connect

За среден и голям бизнес - управление на правата за достъп за отдалечени локации и потребители по всяко време и навсякъде.

Функцията Remote е мощно допълнение към CLIQ Web Manager, позволяващо на администратора да разпределя разрешения за достъп, събиране на списъци за събития, конфигуриране на график за време и периоди на валидност на потребителски ключове, чрез устройства за дистанционно програмиране. Също така въвежда решението CLIQ Connect, при което Bluetooth програмируемите ключове CLIQ Connect и смартфон устройство гарантират, че получавате ефективен дистанционен достъп.

Спечелилата награда, система CLIQ Connect свързва програмируемия CLIQ ключ на потребителя със смартфон, така че можете да актуализирате правата за достъп по всяко време и навсякъде, без нужда от устройство за програмиране.

Това е перфектното решение за контрол на достъпа за предприятия с разпръснати офиси, складове и други помещения, на отдалечени локации.

Софтуерът CLIQ Web Manager работи с приложението CLIQ Connect, за да спести пари и време на работниците ви, тъй като няма повече нужда от допълнителни логистични отклонения за събиране или връщане на физически ключове. Нуждаят се само от CLIQ Connect и смартфон, оборудван с Bluetooth, за да актуализират собствените си права за достъп в движение.

Допълнителните функции на CLIQ Remote включват валидиране на PIN и онлайн отваряне.