Code Handle® - Защитете своята врата с ПИН код

ПИН функционалността е вградена в дръжката, така че да бъде дискретна и лесна за монтаж. Неговата простота допринася за по-висока сигурност и безопасност с минимални усилия.

Code Handle може да се използва както в търговски, така и в жилищни сгради. Това е лесна, удобна за поставяне дръжка, идеално решение за интериорни врати, за да се подсигуряване на личните офиси отделени от обществените зони, достъпът се осъществява чрез ПИН код, като могат да се генерират множество различни комбинации от кодове.
Code Handle е идеален за модернизиране на вече съществуващ обков, захранва се от батерии, така че няма нужда от окабеляване. Предлага се във варианти за ползван с лява или с дясна ръка, и е съвместим с повечето видове врати.
Модерната дръжка е естетически привлекателна и практична за обособени частни зони в обществени сгради и предлага решение за лекарски кабинети, адвокатски кантори, общи офис помещения, сгради на публичната администрация, училища и жилищни сгради.
Повече техническа спецификация за продукта може да се намери в информационния лист на Code Handle.

Открийте предимствата на Code Handle, дръжката с PIN код за достъп

Модерен дизайн, с висока сигурност

Code Handle предлага просто решение за поддържане сигурността на частните стаи, като позволява достъп само на оторизрани лица. Настройката на ПИН код ви позволява да контролирате кой има достъп за стаята, особено важно, когато искате да държите предмети далеч от обществеността, като опасни материали в болници или артефакти в библиотеките.

Защитете частните стаи в обществените зони

Уверете се, че зоните остават само за служителите, които се нуждаят от него, а с автоматичното заключване стаята остава заключена, без да се налага отново да въвеждате код при излизане. При монтаж, вратата не се нуждае от специални доработки, а батерията е с живот до 30 000 цикъла.