SMARTair® - SMARTair® - системата за контрол на достъпа, предлагаща множество идентификационни способи

Електронните брави осигуряват разширено, удобно за потребителя управление на достъпа - с множество опции за поверителност.

Система за контрол на безжичен достъп SMARTair е изградена около три основни елемента.

С интуитивен софтуер за управление, мениджърите могат да контролират, идентифицират и актуализират точно кой може да отвори всяка врата. Те получават незабавен преглед на състоянието на сигурността. Лесният за потребителя интерфейс е достъпен от почти всеки стандартен компютър, таблет или смартфон. Освен това мобилното решение Openow позволява да изпращате, отнемате и актуализирате виртуални ключове за секунди.

Има шилдове SMARTair и други устройства, които осигуряват почти всяко отваряне във всички видове сгради. Нашите шилдове пасват на вътрешни и външни врати. Стенните четци контролират достъпа до асансьори, входни врати с голям трафик и паркинги. Повече техническа информация за продукта е налична в продуктовия каталог SMARTair.

SMARTair също така предоставя на потребителите избор на пълномощия, така че те могат да отварят вратите сигурно с мобилен телефон, както и стандартна електронна карта-ключ. Изгубените или откраднати ключове вече не представляват проблем, защото тези сигурни електронни идентификационни способи могат да бъдат анулирани или преиздадени незабавно. Потребителите на система за контрол на достъпа SMARTair могат да отворят врати със своя мобилен телефон и приложението Openow, превръщайки своя смартфон в защитен виртуален ключ.

Открийте предимствата на системата за контрол на достъпа SMARTair

Спестете време

Портфолиото на SMARTair може да предложи различни нива на достъп и управление, като дава възможност да изберете най-удобната за вас система. С интуитивния софтуер е лесно да се създават графици и календарни права за различни групи потребители. Така че, ако някой загуби своята карта за достъп, анулирането й и издаването на нова е просто, сигурно и мигновено.

>> Научете повече

Интуитивен софтуер за лесно управление

Софтуерът за управление в основата на SMARTair е мощен, но в същото време удобен за използване инструмент. Дава възможност на администраторите да програмират специфични разрешения за достъп за всеки потребител, да управляват множество календари и да получават одитни логове от всеки електронен шилд.


>> Научете повече

Освен електронните шилдове, ключалките и стенните четци, SMARTair разполага с устройства за безжичен контрол на достъпа за шкафове, асансьори, автомати и шкафчета. Те пасват на всички видове врати и точки за достъп и са достатъчно атрактивни за високоспецифични помещения.


>> Научете повече

Свържете се с нашите експерти, които ще ви помогнат да:
  • Повишете нивото на сигурност
  • Намалете капиталовите и оперативните разходи
Свържете ме с експерт