Системи за сигурност за държавни съоръжения

Широката функционалност, която публичните сгради предполагат има нужда от гъвкави решения за заключване и сигурност.

От офиси, центрове за обучение и обществени сгради до секретни съоръжения, надеждните системи от висок клас са задължителни за средата и всичко от механични ключалки и обков до електронни системи за достъп и алармени инсталации трябва да работят интегрирано, като бъдат лесни за управление и технологично подготвени за бъдещето.

Главни области където АССА АБЛОЙ може да предложи решения:

Осигуряване на периметъра: Системите за контрол на достъпа позволяват отдалечен мониторинг на инсталациите от централно място и се гарантира, че целият достъп на посетителите е контролиран.

Административни области: високо технологични специализирани продукти, комбинирани в различни системи за контрол на достъпа, осигуряват висока защита на мрежи и информация.

Проследяване на инвентара: интелигентните шкафове за ключове и шкафчета за техника лесно интегрирани в по-широки решения за контрол на достъпа осигуряват допълнителна защита чрез доклад на събитията в реално време.

Аварийни изходи: решенията за бърз изход, като противопожарни врати, антипаник устройства, защитават хората и имуществото по време на извънредни ситуации и предотвратяват навлизане отвън по всяко време.