Осигуряване на сигурност и мониторинг на достъпа в корпоративна среда

Растящата нужда от защитата на чувствителна фирмена информация е една от най-важните задачи на всяка компания. От тази гледна точка добре защитената фирмена среда предполага високо ниво на сигурност.

Решенията за контрол на достъпа на работната среда включва физическа и електронна защита. Тя трябва да бъде гъвкава, като може да управлява големи потоци от хора с различни нива надостъп по всяко време, като същевременно осигурява бърз и надежден авариен път за евакуация.

Големите международни компании се нуждаят от глобален контрол на системите, управлявайки ги дистанционно.

Нараства също търсенето на лесни за употреба от служителите устройства, което се осигурява от системите ни за контрол на достъпа.

Главни области където ASSA ABLOY може да предложи решения:

Офис стаи: Хардуер, комбиниран с решения за контрол на достъпа, използващи интелигентни карти, гарантират безопасността на информацията и ценностите, когато са без надзор.

Конферентни зали: решения за контрол на достъпа, използващи интелигентни карти и четци, интегрирани с охранителни врати, снабдени с електромеханични брави, предотвратяват неоторизиран персонал да получи достъп до помещението по време на важни срещи и конференции.

Проследяване на инвентара: интелигентните шкафове за ключове и шкафчета за техника лесно интегрирани в по-широки решения за контрол на достъпа осигуряват допълнителна защита чрез доклад на събитията в реално време.

Аварийни изходи: решенията за бърз изход, като противопожарни врати, антипаник устройства, защитават хората и имуществото по време на извънредни ситуации и предотвратяват навлизане отвън по всяко време.