Брандове в региона

MAUER е водещ български производител на ключалки, брави, Мастър Ключ системи, както и на елетромеханични брави за шкафчета и ситеми за контрол на достъпа.

Yale е марката, която стои зад брави от всякакъв дизайн и функция и се представя и разпространява в строителни складове, хипермаркети, производители на врати и прозорци, при предприемачи, търговци на едро, магазини за хардуер, ключари и магазини на Yale Security Point. Yale е надеждно име и хората по целия свят осигуряват дома или бизнеса си с името, на което имат най-голямо доверие, Yale. Ето защо с гордост казваме, че Yale е „любимата ключалка в света“.

TESA е водещият испански производител и доставчик на заключващи решения и технология за контрол на достъпа за жилищния и институционалния пазар. TESA разполага с широка и пълна гама от продукти, включително устройства за паник изходи, ключалки, брави и дръжки, автомати за врати, решения за контрол на достъпа с електронни ключалки, електромеханични и електромагнитни решения и блиндирани врати.Първоначално част от компанията ZEISS IKON AG, основана през 1926 г., IKON е най-успешната марка за заключващи и охранителни технологии на ASSA ABLOY в Германия. Марката IKON предлага съвременни продукти и решения в авангарда на технологиите. Продуктовата гама на марката включва висококачествени механични и мехатронни заключващи ключалки, помощни брави и защитни устройства и фитинги за врати.